Submenu

Presentatie Expeditie Achtertuin

Yannick van Olst 10-07-2024 7 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-11-2024 om 19:30

Einde

06-11-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dorpshuis, de Twee Marken

Afgelopen maand heeft Maarn Maarsbergen Natuurlijk ‘Op expeditie in jouw achtertuin’ georganiseerd. Op 6 november om 19:30 heeft Maarn Maarsbergen Natuurlijk een presentatie gepland staan over Expeditie Achtertuin in de Twee Marken in Maarn. Mocht je geïnteresseerd zijn, ben je welkom!

Afgelopen maand heeft Maarn Maarsbergen Natuurlijk ‘Op expeditie in jouw achtertuin’ georganiseerd. In verschillende achtertuinen en bij de Kolken in Maarsbergen kwamen expert van de Taxon Foundation uit Leiden met een mobiel laboratorium om te zoeken naar wat er allemaal leeft in die tuinen. Deelnemers (jong en oud en niet alleen de eigenaren van de achtertuin) konden leren hoe je klein diertjes kan vinden en op naam kan brengen. Het idee is dat ze daarna de kennis en kunde hebben om de natuur rond hun eigen huis zelf te kunnen onderzoeken. En daarnaast zorgt het voor bewustzijn over de waarde van biodiversiteit en de relatie tussen planten en insecten in de eigen tuin en het openbaar groen. De gemeente heeft deze activiteit via een subsidie mede mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie over de Taxon Foundation en ‘Expeditie achtertuin’: https://taxonfoundation.com/project/expeditie-achtertuin/ en een filmpje:

https://taxonfoundation.com/wp-content/uploads/2021/04/Taxon-Foundation-Expditie-Achtertuin-1.m4v

Op 6 november om 19:30 heeft Maarn Maarsbergen Natuurlijk een presentatie gepland staan over Expeditie Achtertuin in de Twee Marken in Maarn. Mocht je geïnteresseerd zijn, ben je welkom!

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen