Submenu

QuaRijn

05-10-2022
287 keer bekeken 0 reacties

QuaRijn is zich bewust van de noodzaak van maatregelen op het gebied van duurzaamheid.

QuaRijn volgt hierbij de speerpunten uit de Greendeal 3.0, die in november 2022 door Actiz is ondertekend. Om dit op een gestructureerde wijze vorm te geven, maakt QuaRijn gebruik van de door het Milieu Platform Zorg opgestelde milieuthermometer. Deze milieuthermometer geeft direct invulling aan de Greendeal 3.0 en dus ook de daarbij behorende geldende wet- en regelgeving. De milieuthermometer is certificeerbaar en QuaRijn heeft in de kaderbrief van 2024 opgenomen om invulling te geven aan deze borging en stimulans van een duurzame bedrijfsvoering. 

Om in te spelen op de toenemende vraag naar zware zorgverlening, realiseert Zorginstelling QuaRijn nieuwbouw voor woonzorgcentrum Het Zonnehuis in Doorn. In 2018 is begonnen met de bouw van het eerste van drie gebouwen. Het Zonnehuis is duurzaam gebouwd. De nieuwe gebouwen zijn gasloos, voorzien van ultra-isolerend glas, dikke muren, zonnepanelen en warmtepompen. De ambitie is om het laatste gebouw nog duurzamer te maken door gevels en daken extra te isoleren en extra PV-panelen toe te voegen.

Meer informatie over het Zonnehuis: zie bijgevoegde links.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen