Submenu

Lokaal Klimaatakkoord

Punt op de kaart toevoegen

Punt op de kaart wijzigen

DOE ook mee!  

 

Om elkaar te blijven inspireren en ook te helpen, delen we hier zoveel mogelijk initiatieven, oplossingen, ervaringen en ideeën rondom CO₂-reductie. Heuvelrugdoetmeer.nl is een platform met veel verschillende verhalen en tips over hoe je duurzamer kunt leven en ook energie kunt besparen. Elk duurzaam initiatief, groot of klein, hoort hier thuis. Zo maken we van onze gemeente een nog fijnere plek om te wonen, te werken en te recreëren. En dragen we bij aan een betere toekomst voor elkaar én de aarde.  

 

 

Deel je duurzame tip! 

Hieronder vind je een overzicht van alle duurzame initiatieven. Doe ook mee en meld hier jouw duurzame tip, maatregel of bijdrage, zoals: het zelf plaatsen van zonnepanelen, het stap voor stap isoleren van je woning, de aanschaf van een elektrische (deel)auto, nog meer tips om je energieverbruik te verminderen, een slim gezamenlijk initiatief en ook het klimaat adaptief inrichten van je tuin hoort hier thuis. Groot of klein, alles doet mee!

Klik op 'punt toevoegen' om jouw bijdrage te plaatsen. Je hoeft hiervoor geen account te hebben. Het plaatsen van een foto bij de omschrijving van je initiatief kan alleen met een account.

Aantal initiatieven

 TELLER

 

 

 

Dit formulier bestaat uit en kost ongeveer 5 minuten om in te vullen.

Je kunt hier bepalen waar je een punt (marker) op de kaart wilt plaatsen.
Klik ergens op de kaart om dit punt te selecteren of zoek op een adres of postcode.

Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen