Submenu

Jumbo Driebergen De Sluis

06-10-2022
305 keer bekeken 0 reacties

Patrick en Patrica van Veldhuizen runnen Jumbo de Sluis in Driebergen. In 2020 is de winkel volledig verbouwd en is deze verduurzaamd.

Wij zijn klimaatpartner geworden omdat wij vinden dat we ook als ondernemers een steentje kunnen bijdragen aan de CO2-reductie van onze gemeente.  Door erover te communiceren en met elkaar na te denken over nieuwe initiatieven en idee├źn. Als klimaatpartner zijn we onderdeel van een netwerk, hierdoor kunnen we samen aan de slag, we hoeven niet allemaal hetzelfde wiel uitvinden. 

Verduurzaming winkel

Toen we gingen verbouwen was het een mooi moment om onze wens om van het gas af te gaan te vervullen. We hebben een warmtepomp laten installeren en een systeem dat de warmte van de koelingen afvangt, zodat we daarmee ook de winkel op temperatuur kunnen houden. Ook hebben in de hele winkel ledverlichting toegepast. De verlichting in kantoor, toiletten en magazijn gaat automatisch uit als er niemand is, en na sluitingstijd is er geen verlichting meer op de producten. 

We zijn nog meer dan voorheen bezig met het scheiden van afval, en wat heel leuk is: de schillen uit onze sinaasappelpers worden opgehaald en hergebruikt. Je kunt in onze winkel bijvoorbeeld afwasmiddel kopen dat van onze eigen schillen is gemaakt.

Toekomstplannen

We blijven graag verduurzamen, ook op het gebied van bijvoorbeeld mobiliteit en gedrag, van onszelf en onze collega's. We zijn benieuwd wat we van andere klimaatpartners kunnen leren. 

 

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen