Submenu

Stichting SBI

06-10-2022
273 keer bekeken 0 reacties

De stichting SBI heeft ten doel om bij te dragen aan duurzame arbeidsverhoudingen en duurzaam (maatschappelijk verantwoord) ondernemen.

Vanuit deze doelstelling wordt vormgegeven aan de gedachte van ‘’natuurlijk meedoen’’ met een vanzelfsprekendheid en een daadkracht die past bij waar we vandaan komen.

De stichting heeft ten doel:

  1. het bijdragen aan een sociaal en ecologisch duurzame ontwikkeling van organisaties en samenleving;
  2. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:

  1. te fungeren als ontmoetingsplaats voor overleg van werknemers- en werkgeversorganisaties, alsmede voor andere maatschappelijke  organisaties;
  2. het ontwikkelen van scholings- en bezinningsactiviteiten voor en met allen die werkzaam zijn in ondernemingen, instellingen en maatschappelijke organisaties;
  3. het samenwerken met respectievelijk het adviseren van ondernemingen, instellingen en maatschappelijke organisaties, die werkzaamheden in de  geest van het doel van de stichting beogen;
  4. het bevorderen van kunst en cultuur;
  5. het onderhouden en ontwikkelen van SBI Campus Landgoed Zonheuvel.

De letters SBI staan sinds 2015 voor Samenwerking, Bezinning en Inspiratie, zoals ook uit het logo blijkt.  De Stichting SBI zoekt, haar naam indachtig, structurele en projectmatige samenwerking met organisaties die inhoudelijk verwant of geïnteresseerd zijn. De Stichting is eigenaar van het landgoed Zonheuvel in Doorn met hotel- en conferentiefaciliteiten.

Op onze locatie zie je de duurzame ontwikkelingsdoelen concreet, we werken aan duurzame energie, vegetarisme is normaal en we verduurzamen de afvalstromen.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen