Submenu

Zakelijk Heuvelrug

06-10-2022
130 keer bekeken 0 reacties

Zakelijk heuvelrug staat voor de ondernemers in de gemeente en omgeving en is daarbij een gelijkwaardige gesprekspartner naar B&W waarbij wij streven naar een aantoonbare maatschappelijke impact binnen het ondernemersklimaat.

Onze Visie:

Elke ondernemer in de gemeente Utrechtse Heuvelrug is belangrijk en maakt onderdeel uit van het netwerk Zakelijk Heuvelrug. 

Zakelijk heuvelrug is vooruitstrevend en toekomstgericht waarbij zij ondernemers helpt een toekomstbestendige onderneming te creëren door te handelen vanuit 3 kernpijlers.

Wij focussen ons op 3 kernpijlers:

  1. Ontmoeten: Door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten; soms lunchbijeenkomst met spreker/ open koffie/ open borrel op vrijdag en zo nu en dan een groter event met workshops en sprekers 
  2. Verbinden: Door meer samen doen, hoor je meer en zie je meer. Dit komt alle ondernemers ten goede.
  3. Verdiepen: Bij elkaar komen, horen nieuwe trends en ontvangen extra informatie over bepaalde onderwerpen. 

Dit doen we door: 

  • Laagdrempelige bijeenkomsten om te sparren met collegae en elkaar beter te leren kennen. Ook voor voor nieuwe ondernemers om (maximaal tweemaal) kennis te komen maken.
  • Inhoudelijke bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Voor meer inhoudelijke kennisdeling.  
  • Afspraken maken met elkaar, elkaar adviseren, kennisdelen of direct zaken te doen. 
  • Maandelijks overleggen met de gemeente over de ontwikkelingen binnen de gemeente en de maatschappelijke waarde van ondernemers. Daarbij kunnen we de gemeente (ongevraagd) adviseren bij algemene ondernemersvraagstukken
  • We onderhouden de relatie met andere ondernemersverenigingen. 
  • Ondernemers die hun bedrijf hebben of hun activiteiten uitoefenen in de provincie Utrecht zijn welkom.

Je kunt bij het bestuur van Zakelijk Heuvelrug terecht met vragen over bijvoorbeeld ruimtelijke ordening, duurzaamheid, onze evenementen of communicatie. 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen