Submenu

Heuvelrug Wonen

03-02-2023
250 keer bekeken 0 reacties

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie, actief op de Utrechtse Heuvelrug. In de Doornse, Driebergse en Leersumse samenleving beheren we ruim 3500 woningen, een kwart van het totale woningbestand in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Met 40 medewerkers en met onze maatschappelijke partners werken we aan een vitale en aantrekkelijke woonomgeving waarin het goed wonen is.

Heuvelrug Wonen is er in de eerste plaats voor mensen in ons werkgebied die niet op eigen kracht in hun woonruimte kunnen voorzien. Voor hen onderhouden en bouwen we sociale huurwoningen.

Missie:

Goed en betaalbaar wonen voor onze huurders op een plek waar ze zich thuis voelen. Onze missie is leidend in de koers die we varen. Heuvelrug Wonen staat voor ‘goed en betaalbaar wonen’. Dit betekent gezond en veilig, duurzaam en voor een sociale prijs.

Visie:
Dit doen we samen! Door samenwerking creëren we synergie; samen investeren we in een duurzame woonomgeving. Zo is Heuvelrug Wonen er ook voor de toekomstige generaties.

In dit ondernemingsplan leggen we de richting die we op willen bewegen vast. We spreken onze visie en ambities uit. Soms in concrete doelstellingen, soms als stip op de horizon.

Ons ondernemingsplan en meer informatie over Heuvelrug Wonen vind je op onze website: https://www.heuvelrugwonen.nl/over-ons/missie-visie-en-strategie/

En voor ideeën en mogelijkheden voor duurzamer wonen hebben wij zelfs een aparte website: https://heuvelrugwonenduurzaam.nl/

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen