Submenu

Twinning Energy

03-02-2023
181 keer bekeken 0 reacties

Twinning Energy is gevestigd op het mooie landgoed ’t Stort in Maarn en heeft duurzaamheid in haar DNA.

Twinning Energy is gevestigd op het mooie landgoed ’t Stort in Maarn en heeft duurzaamheid in haar DNA. Al sinds 2018 zijn wij actief met de verduurzaming van mobiliteit, we hebben zelf twee waterstofauto's, en de bebouwde omgeving. Dat doen we door de toepassingen van onder andere waterstof onder de aandacht te brengen van overheden en bedrijven. Wij zijn dan ook blij met het initiatief van het Lokaal Klimaat Akkoord omdat het past binnen de visie van Twinning Energy. Namelijk, “2030 begint vandaag”. Daarnaast hebben wij een eigen waterstof tankvoorziening op ons terrein in Maarn geplaatst. Hiermee tanken wij onze auto’s af met 100% groene waterstof. Wij vertellen graag over onze ervaringen met het rijden op waterstof en de voordelen van het tanken van waterstof.

Bij Twinning Energy geloven wij dat (groene) waterstof naast batterijen een toekomst heeft. Het verkleint de ecologische voetafdruk en is volgens ons dé oplossing voor een groene en duurzame wereld. Daarnaast verkleint waterstof het energieopslagprobleem. Wij bieden totaaloplossingen voor de verduurzamingen van mobiliteit en van de bebouwde omgeving. Van vergunning en financiering, tot aan de installatie van batterijen, elektrolysers en waterstof tankstations. Daarnaast adviseren wij over de aanschaf of lease van waterstofvoertuigen en levering van groene waterstof.

Duurzame kantoorlocatie

Wij zijn samen met de eigenaar/beheerder van het monumentale pand waar ons kantoor is gevestigd “landgoed ’t Stort”, bezig om plannen te maken voor een verregaande verduurzaming. Door middel van duurzaam opgewekte energie willen wij met behoud van het traditionele karakter van het pand, onze footprint verder aanzienlijk verkleinen.

Heeft u ook verduurzamingsplannen en weet u niet waar u moet beginnen?

Twinning Energy heeft een laagdrempelige haalbaarheidsscan ontwikkeld die snel inzicht geeft in uw mogelijkheden om te verduurzamen.

Verduurzamen doen we samen.

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen