Submenu

RCN het Grote Bos

21-02-2023
237 keer bekeken 0 reacties

RCN het Grote Bos is een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Zij zetten zich al jaren in op het gebied van duurzaamheid.

Het vakantiepark heeft een prachtige natuurlijke ligging op de Utrechtse Heuvelrug en is gelegen in Doorn. Dichtbij Utrecht en Amersfoort en met veel gezellige dorpjes op fietsafstand maakt het een veelzijdig vakantiepark. Of gasten komen voor cultuur of natuur, er zijn voldoende mogelijkheden voor iedereen.

RCN vakantieparken beschikt over 18 vakantieparken in drie verschillende landen. Nederland telt in totaal 9 parken, Frankrijk 8 en in Duitsland is 1 park gevestigd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

RCN besteed de volledige winstuitkering uit aan maatschappelijke projecten of aan initiatieven die mensen helpen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is. Jaarlijks worden er 100 vakanties gratis weggegeven aan mensen die dit goed kunnen gebruiken.

Al jaren zet RCN het Grote Bos zich in op het gebied van duurzaamheid. Het is ons als park dan ook gelukt om het Green Key Goud certificaat te behalen & behouden en daar zijn wij erg trots op! Het plan is om de komende jaren steeds meer te investeren in de normen die Green Key aanreikt.

Als vakantiepark wordt er alles aan gedaan om het milieu te sparen, met behoud van kwaliteit en comfort voor onze gasten. Dit doen we onder andere op de volgende manieren:

  • Verantwoorde ingrediënten voor de brasserie
  • Gedoseerd schoonmaakmiddelen gebruiken die geen schade aanrichten aan het milieu
  • Nieuwe accommodaties gasloos maken waar mogelijk
  • Plaatsen van zonnepanelen

Toekomst

Eén van de doelen van RCN is het investeren in duurzaamheid van de locaties en voorzieningen. Ons nieuwe ontvangstgebouw dat in mei 2023 wordt geopend draagt volledig bij aan deze doelstelling wegens het feit dat het gebouw volledig duurzaam zal zijn. Ook onze nieuwe accommodaties zullen volledig elektrisch zijn.

Andere doelen zijn het vertienvoudigen van de gratis vakanties en 1 op de 10 medewerkers in dienst te hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen 10 jaar.  RCN het Grote Bos is toekomstbestendig en neemt verantwoording voor onze omgeving.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen