Submenu

IVA Business School

08-01-2024
134 keer bekeken 0 reacties

De opleidingen Automotive, Innovation en Nautisch business management vormen jonge ondernemers met kennis van mobiliteit. Sinds onze start in 1930 is er veel veranderd – in de branche en de wereld om ons heen. Maar wat altijd blijft, is wat ons sinds het begin uniek maakt.

Het ‘groene denken’ is noodzakelijk, maar heeft veel economische en financiële gevolgen voor de branche. Niet alleen voor de IVA zelf, maar zeker ook voor onze studenten. Mede daarom ontwikkelen we in hoog tempo een breed aanbod van trainingen voor alumni en andere professionals uit de praktijk.

Aan de IVA Business School leiden we toekomstige ondernemers op. Onze studenten zijn vooral bezig met duurzame mobiliteit en hoe ze daar in de toekomst hun geld mee kunnen verdienen. Ze zijn zeer breed ontwikkeld. Ze zijn op de hoogte van mobiliteit, weten wat het is om zaken te doen in het buitenland, leren organiseren, maar ze krijgen ook begeleiding op het gebied van talentmanagement, zodat ze zichzelf leren kennen. Nederland is volgens mij een gidsland als het gaat om het verduurzamen van mobiliteit. We zitten in een fantastisch moment in de geschiedenis, het speelveld ligt open en dat willen we onze studenten meegeven. 

We zijn nu echt afscheid aan het nemen van de uitlaat. Dus is er allereerst de elektrificatie. In het verlengde daarvan ligt natuurlijk de implementatie van waterstof. En sommigen zijn van mening dat biofuel de traditionele benzine en diesel gaat vervangen. Dit zijn technische ontwikkelingen, waar we met onze lesstof op inspelen.

Over die verduurzaming vertellen we niet alleen tijdens de lessen, maar als bedrijf zijn we ook volop bezig om zelf te verduurzamen. Zo rijdt de helft van onze zakenauto's elektrisch, hebben we 12 laadpalen op onze terreinen staan en wordt het grootste deel van onze gebouwen door warmtepompen verwarmd.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen