Submenu

NuytGroep - voor duurzame elektrotechniek

02-02-2024
112 keer bekeken 0 reacties

De NuytGroep is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen in de elektrotechniek. Wij bieden onze klanten een passend advies met eerlijke en betaalbare oplossingen. Alleen duurzaam opwekken wat nodig is. Energie besparen en dan duurzaam opwekken.

Alleen duurzaam opwekken wat nodig is. Energie besparen en dan duurzaam opwekken. De goedkoopste energie is de energie die we NIET verbruiken!

Wij bieden onze klanten passende, eerlijke en betaalbare oplossingen voor:
• Het opwekken van duurzame energie.
• Het besparen van energie.
• Het monitoren van het energieverbruik.
• Een duurzaam en gezond binnenklimaat.

De NuytGroep is voorzien van gedreven, gemotiveerde en vakkundige mensen. (ons totale team telt 10 mensen) Deze vakmensen leveren kwaliteit werk met ook aandacht voor veiligheid (allen in bezit van VCA-2 certificaat).

Naast zonnepanelen levert de NuytGroep:

Infraroodverwarming: 

Geniet van de ongekend comfortabele infraroodverwarming in uw kantoor; werkplaats; huis; enz. U verwarmt heel eenvoudig iedere ruimte perfect naar behoefte. Dus de slaapkamer wat minder dan de woonkamer; kantoor wat meer dan de werkplaats. Infraroodverwarming is comfortabeler en zuiniger dan traditionele verwarming. Zeker als u over zonnepanelen beschikt die de benodigde elektriciteit opwekken.

Lichtsysteem:

De NuytGroep heeft, door het combineren van bestaande technieken, een eigen lichtsysteem ontwikkeld. Eigenlijk niks nieuws onder de zon, maar door bepaalde technieken en apparatuur slim te combineren kunnen wij een zeer energie zuinig verlichting systeem creëren wat ook nog eens voor hogere prestaties zorgt en meewerkt aan een gezonder binnenklimaat.

Monitoringsysteem:

Als Energie Besparing Adviseur hebben we ervaring in het in kaart brengen van uw energie verbruik. Om vervolgens heel nauwkeurig te kunnen bepalen waar; wanneer en hoeveel energie er bespaart kan worden.

Door gebruik te maken van een monitoringsysteem kunnen we over een lange termijn tot op 6 seconden nauwkeurig het verbruik in beeld brengen. Deze informatie is natuurlijk essentieel wanneer u van plan bent om te gaan investeren in energie besparende maatregelen.

Wij verzorgen complete rapporten over uw energieverbruik. Geven een uitgebreid Energie besparend advies incl. de eventueel benodigde investeringen; terugverdientijden.

Wij kunnen samen met u een stappenplan maken om zo energiezuinig mogelijk te ondernemen (of te wonen/recreëren) met een verantwoorde investering . Deze dienst bieden we op zowel huur,- als koopbasis aan.

Afbeeldingen

Eén van onze zonnestroominstallaties bij Volvo Reede in Amerongen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen