Submenu

Technivorm

07-03-2024
58 keer bekeken 0 reacties

Bij Technivorm staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Technivorm is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van de huidige en toekomstige generaties,....

Bij Technivorm staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Technivorm is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van de huidige en toekomstige generaties; zij zet zich actief in de ecologische voetafdruk van haar producten en productieactiviteiten te verkleinen en een bijdrage te leveren aan de transitie richting een circulaire economie.

Dit vind je niet alleen terug in de Moccamaster, het koffiezetapparaat welke al sinds 1968 in Amerongen wordt gemaakt waarbij alleen hoogwaardige en recyclebare materialen worden toegepast, maar ook door de inzet van duurzame energie en het vervoer van het personeel. Om het vervoer met de eigen auto te minimaliseren worden medewerkers in de regio met busjes opgehaald en na werktijd weer thuisgebracht. Ook de afvalstromen worden zoveel mogelijk circulair ingezet.

Als je al een Moccamaster hebt, is het voor jou waarschijnlijk geen verrassing dat het een van de meest duurzame koffiemachines is die er bestaat! Niet alleen is de Moccamaster onverwoestbaar en gaat het een leven lang mee, je maakt daarnaast met filterkoffie nauwelijks afval. Heel duurzaam dus!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen