Submenu

Second Tent Event

15-03-2024
18 keer bekeken 0 reacties

Second Tent Event is een jaarlijks terugkerend event waar kopers en verkopers van tweedehands tenten en vouwwagens samenkomen. Initiatiefnemers Eva van Meerten en Petra Knoth willen hiermee duurzame keuzes binnen de kampeerbranche stimuleren.

Het hoofddoel is het verlengen van de levensduur van tenten door middel van verkoop en reparatie. “We willen bezoekers laten inzien dat hun kampeerspullen niet in wegwerpartikelen veranderen zodra zij ze niet meer nodig hebben. Én dat een tent verkopen simpel en leuk kan zijn.” Met een indrukwekkende verkoop van 85% van de tenten tijdens de eerste editie, dragen ze actief bij aan het verminderen van verspilling en het bevorderen van hergebruik, waardoor ze een cruciale stap zetten richting een meer duurzame toekomst voor kamperen.

Omdat kamperen vooral erg leuk is, maken ze de ultieme-kampeer-vakantie-voorpret compleet met mini-workshops, interessante sprekers, livemuziek en lokale foodtrucks. Bezoekers zijn gratis welkom en verkopers betalen een vergoeding voor een plek op het terrein. 

Meer informatie is beschikbaar op www.secondtentevent.nl, en updates zijn te volgen via Instagram: secondtentevent. 

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen