Submenu

Deelnemer hybride deelauto in Maarn

12-10-2022 0 reacties

Steeds meer mensen willen graag elektrisch rijden, maar zelf een elektrische auto kopen, is niet voor iedereen weggelegd. Delen is dan een mooie oplossing: duurzaam en voordelig. En minder blik op straat maakt onze dorpen alleen maar nog mooier!

Ik maak gebruik van het deelauto initiatief in Maarn, dat door Heuvelrug Energie samen met Maarn Maarsbergen Natuurlijk georganiseerd is. Het is echt een auto voor en door bewoners, dat spreekt veel mensen aan. In een WhatsApp-groep onderhoud je contact met je medehuurders. Reserveren en de auto openen gaat via een app, starten gaat met de startknop. Heel simpel en laagdrempelig dus!

Wij hebben onze tweede auto de deur uit kunnen doen, ik maak een paar keer per maand gebruik van de deelauto. Een auto delen is sowieso al duurzamer dan iedereen een eigen auto en het zet aan tot bewuster rijden; je pakt niet voor elk ritje de wagen. En hoe duurzamer de Nederlandse elektriciteit wordt, hoe meer CO2-uitstoot je met een elektrische auto voorkomt.

Er is nog ruimte voor extra deelnemers, zodat het aantal auto's in de gemeente verder uitgebreid kan worden. Dus als autodelen je aanspreekt... kijk eens op mmnatuurlijk.nl/autodelen of heuvelrugenergie.nl/autodelen!"

 

 

Lat: 52.0650815109723
Long: 5.37679760106304

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen