Submenu

Doe Maarn Duurzaam facebook

21-10-2022 0 reacties

Ideeën over duurzaamheid in eigen dorp uitwisselen, elkaar stimuleren. Wie heeft er al een warmtepomp? En mag je daar kijken en gebruikservaring opvragen. Of wist je dat bij de bakker je brood in een eigen katoenen zak kunt laten doen? etc. Op deze facebookpagina wisselen bewoners tips uit.

De facebookpagina van Maarn Maarsbergen Natuurlijk over duurzaamheid bestaat sinds 2020. Inmiddels zijn er meer dan 300 deelnemers die tips over duurzaamheid uitwisselen, met name in eigen dorp. Dit is ontstaan n.a.v. de klimaatcursus van IVN waarna we ook meer wilden doen aan duurzaamheid dichtbij. Iniatieven als deelauto, warmtepomp, minder plastic worden er gestimuleerd. Het is goed om ervaringen uit te wisselen met je buren. Er ontstaat een beter netwerk in je eigen dorp. Het beheer kost niet zoveel tijd. Wij zorgen ervoor dat er tenminste wekelijks iets geplaatst wordt.

Lat: 52.0657402
Long: 5.3682302

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen