Submenu

Boomkroon biologische fruitbomen

11-01-2023 0 reacties

Boomkroon fruitboomkwekerij is in 2012 opgericht door Douwe Kappers en Femke Batterink. We wilden met onze passie voor fruitbomen aan de slag gaan. En dat op een duurzame manier.

We zagen dat er nog heel weinig biologische fruitbomen werden gekweekt. Dit zagen wij als kans. Fruitbomen kweken zonder kunstmest en chemicaliën maar met zorg, liefde en passie. Volledig biologisch. En daarnaast sprak het kweken van oude (historische) fruitrassen ons aan. En al die verschillende rassen hebben hun eigen verfijnde smaak en hun eigen gebruiksdoel. Van handappel tot keuken- en droogappel.

Al die bomen verdienen een plek waar ze oud kunnen worden en fruit kunnen laten groeien. Daarom gaan onze bomen naar (moes)tuinen, schoolpleinen, boomgaarden, voedselbossen en nog veel meer plekken. Om onze bomen een goede toekomst te geven planten wij ze graag samen met de nieuwe eigenaren aan.

​Wilt u ook een fruitboom in uw tuin of buurtproject? Neem dan contact met ons op of kom langs. De kwekerij is van november t/m maart geopend voor verkoop, op vrijdagen en zaterdagen van 10.00-16.00 uur. Meer informatie: boomkroon.nl. 

Lat: 52.0051215439969
Long: 5.44051640452737

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen