Duurzame openhuizenroute

Yannick van Olst 29-09-2023
69 keer bekeken

Vind je het leuk om te vertellen over jouw huis en hoeveel minder energie je verbruikt nu het dak geïsoleerd is of deel je te pas en te onpas de opbrengst van je zonnepanelen met collega’s, dan ben jij de woningeigenaar die we zoeken!

Want de laatste zaterdag van oktober en de eerste zaterdag van november openen eigenaren van verduurzaamde huizen hun deuren voor buurtbewoners ter inspiratie.

Als eigenaar kies je één of meer tijdsblokken van 1,5 uur en het aantal bezoekers dat je per blok op afspraak wilt ontvangen, uiteraard kan je ook de hele dag de deuren openen en ervoor kiezen dat mensen op de bonnefooi binnenlopen.  Een leuke kans om nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen en kennis uit te wisselen en misschien net dat zetje in de rug te zijn voor de buurman van verderop om ook zijn gevel te isoleren.

En denk je nu: ik heb enkel mijn ramen vervangen voor HR++ glas, maar heb ook nog een lange weg te gaan? Geen zorgen, ook jouw huis en verhaal kan iemand anders helpen om duurzame keuzes te maken. Kleine stappen zijn vaak extra inspirerend en voor veel meer mensen haalbaar.

Meld je huis aan op: www.duurzamehuizenroute.nl  en open je deuren op 28 oktober en/of 4 november! Een duurzame toekomst bouwen we samen!

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen