Duurzame gids Goed Volk SPULLEN

Yannick van Olst 13-11-2023
82 keer bekeken

De Duurzame Gids is een online gids waar de contactgegevens van zoveel mogelijk duurzame organisaties en initiatieven in de Utrechtse Heuvelrug te vinden zijn. En waar je informatie vindt over hun duurzame producten, diensten, en activiteiten. De lijst is toegevoegd als bestand onderaan dit bericht.

We willen inwoners van de Utrechtse Heuvelrug zo stimuleren en inspireren om duurzame keuzes te maken op allerlei gebieden van het dagelijks
leven, zoals voeding, mobiliteit, energiebesparing, recycling, tuinieren, kleding etc. We willen laten zien dat duurzame keuzes heel toegankelijk en letterlijk en figuurlijk dichtbij zijn.

De Duurzame Gids richt zich op initiatieven in de Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg). Wij hebben hier de informatie gepubliceerd zoals we die hebben doorgekregen van de ondernemers en initiatiefnemers zelf, we zijn geen controlerende instantie.

Om te beginnen vindt u hier de lijsten duurzame voeding en spullen. Andere categorie├źn (mobiliteit, energiebesparing, recycling, tuinieren etc.) zullen later volgen. Heeft u aanvullingen, wijzigingen of een duurzaam initiatief op het gebied dat nog niet op de lijst staat, stuur dan een mail naar: info@goed-volk.net.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen