Uitnodiging online Bewonersavond Heuvelrugtuinen 18 april 2024

Yannick van Olst 04-04-2024
62 keer bekeken

Jouw Heuvelrugtuin:aantrekkelijk voor jezelf én dieren!Woon je in een gemeente op en rond Utrechtse Heuvelrug? En wil je weten hoe je van jouw tuin een Heuvelrugtuin kunt maken die aantrekkelijk is voor jou én dieren die leven op de Heuvelrug? Meld je dan aan voor de online bewonersavond op 18 april

Tijdens deze online bewonersavond vertelt boswachter Stéphanie IJff ons alles over welke dieren er leven op de Heuvelrug en krijg je tips van tuinontwerper Frederike van der Kooij om jouw tuin aantrekkelijk te maken om meer dieren in jouw Heuvelrugtuin te krijgen. 

 Meld je aan

Stéphanie IJff werkt als boswachter ecoloog bij Natuurmonumenten op de Utrechtse Heuvelrug en weet alles van de dieren die er leven. Zij zal op deze avond hier meer over vertellen én wat deze dieren nodig hebben (o.a. voedsel, beschutting etc.). 

 Tuinontwerpster Frederike van der Kooij zal meer vertellen over het ‘wat en hoe’. Hoe kun je dan je tuin het beste inrichten? Welke inheemse planten zijn geschikt voor jouw tuin en trekken dieren aan? De juiste planten zullen zorgen voor een rijk bloeiende tuin, een aantrekkelijke plek voor insecten en andere dieren en minder onderhoud. Zo wordt ook jouw Heuvelrugtuin een feit!

 De avond wordt geopend door wethouder Aukje Treep van de gemeente Soest.

 Aanmelden & vragen

Voor deze bewonersavond hoef je de deur niet uit. Hij vindt namelijk volledig online plaats via Zoom. Het is wél nodig om je vooraf aan te melden. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang! Aanmelden kan via dit formulier.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martha Harssema (Natuur en Milieufederatie Utrecht) via m.harssema@nmu.nl of telefoonnummer 06 3808 0829. 

 Heuvelrugtuinen is een initiatief van Nationaal Park Utrecht Heuvelrug, Natuur en Milieufederatie Utrecht en IVN Natuureducatie. 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen