Fietstochtje woensdagmiddag 8 mei met ‘Fietsen voor m’n Eten UH’

Yannick van Olst 18-04-2024
23 keer bekeken

Ga je mee op de fiets om de moestuin en bloementuin van Bartiméus te bezoeken en boerderijwinkels in de omgeving te ontdekken waar je groente en kruiden, kaas kan en meer kan kopen? Een duurzame keuze!

Waarom? Omdat je lekker in beweging bent en je meteen je boodschappen kan doen. Je gaat vers en onbewerkt voedsel eten. Er is geen milieubelastend transport nodig en veel producten koop je zonder plastic verpakking. Bovendien krijgt de boer een eerlijke prijs.

De route is leuk om te fietsen en we stoppen bij boerderijwinkels.

Als je alleen mee wilt gaan naar Bartiméus en zelf terug kan fietsen is dat ook mogelijk.

De fietstocht langs moestuin en boerderijwinkels is gratis voor iedereen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Kosten voor drinken/lekkers naar keuze onderweg voor eigen rekening. Je krijgt een flyer mee waar 25 adressen van boerderijwinkels en andere verkooppunten lokale voeding op staan.

info: Utrechtse-heuvelrug@fietsenvoormijneten.nl

Informatie:

Wanneer: woensdag 8 mei

Tijd en route:

13.30 verzamelen bij Woonoord Doorn, bij de ingang bij de fietsen

14.00 verzamelen bij de historische moestuin van Bartiméus, tafel in het gras bij de moestuin (zie flyers Fietsen voor m’n Eten)

14.45 vervolg fietstochtje boerderijen/verkooppunten lokale voeding: via Horstlaan en Akkerweg Driebergen naar de Gooyerdijk: ijsboerderij Vrederust, zorgboerderij de     Hondspol en de N227 Doorn-Langbroek naar

16.00 Boerderijwinkel Bij Ons in Doorn (koffie, ijs, kazen) en afsluiting

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen