Submenu

Zomertour 10 juni ‘Fietsen voor mijn Eten Utrechtse Heuvelrug’ met verschillende aanbiedingen, acti

08-05-2023 22 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-06-2023 om 12:00

Einde

10-06-2023 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heerlijk op de fiets voor lokale voeding bij verkooppunten langs de weg! Op zaterdag 10 juni kunt u zelfstandig of in groepsverband leuke routes fietsen vanuit uw dorp in de Utrechtse Heuvelrug. Ook is het mogelijk de lange route door meerdere dorpen te fietsen.

Op diverse locaties langs de routes kunt u profiteren van aanbiedingen van boeren en landwinkels, zoals korting op eigen gemaakte kaas of een lekker boerenijsje, een appel uit de boomgaard  of een (moestuin-)plantje.

Op de Kraaybeekerhof in Driebergen is er voor jong tot oud vanaf 11.00 een leuke puzzeltocht te lopen door de prachtige bloemen- en groentetuinen. De landwinkel en theetuin zijn vanaf 12.00 open. Bij boerderij de Weistaar in Maarn kunt u het boter- en kaasmuseum bezoeken.

U kunt ook meedoen met de fotowedstijd. Als u 10 juni onderweg een leuke foto maakt waar een fiets en een lokaal product op staat en u plaatst die op de Facebook site (https://www.facebook.com/groups/utrechtseheuvelrug/), dan maakt u kans op één van de 3 pakketten lokale voeding ter waarde van €10,-.

Bij voldoende aanmeldingen starten we om 12.00 zowel in Driebergen als in Leersum met een fietsrondje langs verkooppunten van boerderijen en landwinkels. Totale duur ongeveer anderhalf uur. Iedereen welkom, meedoen gratis!

Driebergen: vanaf de landwinkel van de Kraaybeekerhof

Leersum: vanaf ingang van de Binder in Leersum

Voor opgave of vragen s.v.p. een mailtje sturen naar Utrechtse-heuvelrug@fietsenvoormijneten.nl 

 

Wilt u liever zelf uw eigen route bepalen? Dat kan natuurlijk ook.  Informatie over routes en extra’s vindt u op de website van Fietsen voor mijn eten Utrechtse Heuvelrug: https://fietsenvoormijneten.nl/regio/utrechtse-heuvelrug/

  

0  reacties

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen