Submenu

Second Tent Event op zondag 21 april bij het Doornse Gat

Yannick van Olst 01-03-2024 34 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-04-2024 om 11:30

Einde

21-04-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De eendaagse camping waar kopers en verkopers van tweedehands tenten elkaar vinden.

Op zolder liggen ongelooflijk veel ongebruikte tenten - te klein, te groot, te zwaar, te ouderwets, te wat-dan-ook... voor jou! Want ze zijn nog lang niet aan pensioen toe en verdienen een plekje in het gras.

Bij het Second Tent Event zetten verkopers tegen een kleine bijdrage hun tent op én te koop. Als je geen tent over hebt maar er juist één zoekt, heb je de ideale tent hier snel gevonden.

Heb je een tent te koop? Schrijf je dan nu in en volg ons op Instagram: secondtentevent en bekijk de aftermovie van de vorige editie.

Alle details van dit event

Doornse Gat, een toffe plek middenin de natuur

Tussen Doorn en Leersum (N225) vind je dagrecreatieterrein Doornse Gat. Omringd door wandelpaden, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Naast een avontuurlijke zandheuvel zijn er verschillende speelvoorzieningen, picknickbanken en toiletten aanwezig. Dat maakt het een leuke plek voor gezinnen.

Eendaagse pop-up camping in het bos

Als bezoeker ben je gratis welkom voor het vinden jouw ideale tent. Met een gezellige vrijmarkt-sfeer, foodtrucks, live muziek, workshops en inspirerende sprekers. Voor de verkoop van je tent vragen we een kleine vergoeding. Je krijgt hiervoor een mooie plek voor je tent en een heerlijk bakje barista bereide koffie. Heb je –naast je tent– nog andere kampeerspullen te koop? Neem deze dan gerust mee voor de verkoop. Er is geen elektra en WiFi aanwezig op het terrein.

De lekkerste koffie en de perfect gebakken (vega) burgers

Niemand verdient slechte koffie of lauw bier, ook niet op de camping. We steken ook de bbq aan en bakken de frietjes krokant. Voor de kinderen zijn er marshmallows en broodjes voor boven het vuur. Pin only.

Het programma

De tentopbouw is tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Bezoekers zijn tussen 11.00 uur en 17.00 uur welkom voor een kopje koffie, lekker eten én natuurlijk voor het vinden van de ideale tent voor de volgende kampeervakantie.

Kom je met de auto?

Parkeren kan gratis op de bijgelegen parkeerplaats.

0  reacties

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen