Submenu

Morgen 2 maart Kleding- en speelgoedbeurs Leersumse Kids Fair in De Binder

Yannick van Olst 01-03-2024 10 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-03-2024 om 09:30

Einde

02-03-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het team van de Leersumse Kids Fair heet belangstellenden van harte welkom op zaterdag 2 maart van 9.00 tot 13.00 uur in De Binder voor de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Deze beurs komt tevens ook weer met een select aanbod van tweedehands dameskleding.

In de sporthal zal weer een mooi aanbod zijn van tweedehands voorjaars- & zomerkleding in de maten 56 tot en met 176. Maar ook zullen er weer veel schoenen, speelgoed, boeken en andere kinder- en babyitems zijn. Klanten krijgen een vrolijk ‘winkelmandje’, de Leersumse tas van Plus Leersum. De tas moet wel weer ingeleverd worden. Zo kunnen ze iedere beurs ‘duurzaam’ gebruikt worden. 

ANDERE ACTIVITEITEN

Behalve verkoop van tweedehands kleding en speelgoed is er nog veel meer te beleven. Zo is er het Rad van Avontuur met vele mooie kinder- en volwassenenprijzen aangeboden door vele lokale ondernemers zoals Van Zetten Vastgoed, MK Projectstoffering en Hoflaan tandartsen. De kleurwedstrijd van KDV De Harlekijn zal wegens groot succes weer achterin de sporthal plaatsvinden. De overige kinderactiviteiten zullen hoofdzakelijk in de theaterzaal plaatsvinden. Van cakejes versieren tot schminken. Daarnaast is de vrolijke ballonnenclown er om weer mooie creaties te maken voor alle kinderen. In de foyer is weer de kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de kleedjesmarkt moet je je opgeven en de plekjes zijn al vol.  

OPBRENGST

De opbrengst van de Leersumse Kids Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar. Tevens worden er drie natuurspeelplaatsen ontwikkeld die ze kunnen realiseren doordat ze de burgerinitiatief Valwindprijs van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gewonnen. Mede mogelijk gemaakt door Bomen voor Leersum en Kwekerij Charvat.

Wie mee wil doen of mee wil helpen kan mailen naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKidsFair.

Bron: Nieuwsblad De Kaap https://www.nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/activiteiten/1008387/kleding-en-speelgoedbeurs-leersumse-kids-fair-in-de-binder

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen