Submenu

Open middag Wolfswinkel Reiniging in Maarsbergen

Yannick van Olst 13-03-2024 19 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-03-2024 om 13:00

Einde

16-03-2024 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Haarbos 19 te Maarsbergen

Wilt u meer weten over Circulaire Economie? Kom dan zaterdag 16 maart tussen 13.00 - 15.00 uur naar de open middag bij Wolfswinkel Reiniging BV in Maarsbergen, Haarbos 19.

Hier kunt u meer horen en zien over duurzaam en circulair ondernemen. Kinderen zijn, onder begeleiding van een volwassene, uiteraard ook welkom.
Er is een rondleiding door een uniek familiebedrijf en een gesprek met directeur Wim van Wolfswinkel en wethouder Karin Oyevaar.

Onder leiding van directeur Wim van Wolfswinkel krijgt u een exclusief kijkje in het vooruitstrevende bedrijf dat gespecialiseerd is in reinigen binnen de infrabranche met veegmachines en wegdekreinigers. Van Wolfswinkel licht toe hoe Wolfswinkel Reiniging
circulaire processen vormgeeft, onder meer bij het waterverbruik. Ook gaat hij in op de duurzame eigenschappen van het gebouw en het machinepark. Voorafgaand aan de rondleiding gaan Wim van Wolfswinkel en wethouder Karin Oyevaar met elkaar in gesprek over circulariteit en duurzame ambities. In de portefeuille van de wethouder zit ook het
thema duurzaamheid.


Het programma is interactief. Hierbij wordt u uitgenodigd vragen en ervaringen op het gebied van duurzaam ondernemerschap en duurzaam leven in te brengen.


Programma
13.00 uur : Welkom en gesprek over circulariteit tussen directeur Wim van Wolfswinkel
en wethouder Karin Oyevaar
13.30 uur : Rondleiding
14.30 uur : Presentatie door Wim van Wolfswinkel en mogelijkheid tot vragen stellen
15.00 uur : Einde bijeenkomst

Aanmelden
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bereikbaarheid
Er is gratis parkeergelegenheid op het bedrijventerrein.

 

Contact

Kerkplein 2, 3941 HV Doorn
Postbus 200, 3940 AE 

 

 

Cookie-instellingen